• Slide1.jpg
  • Slide2.jpg

Botenstalling Westland - Betaalbaar en Servicegericht

Wij bieden een betaalbare, maar zeer uitgebreide dienstverlening omtrent uw boot. De meeste boten kunnen op een bok  geplaatst worden. De grotere vaartuigen worden op de trailer in de stalling geplaatst. Wanneer u geen trailer heeft, kunt u deze bij ons huren.

Wij hanteren zeer interessante en scherpe tarieven. Voor meer informatie kunt u altijd even langskomen of emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De stalling is direct aan het water gelegen en wij hebben de beschikking over een boothelling en mogelijkheid om de boot uit het water te takelen. U kunt de stalling dan ook prima via het water benaderen. Tevens hebben wij de beschikking over een afspuitplaats welke aan alle mileu eisen voldoet. Boten welke in de stalling worden geplaatst kunnen eerst grondig worden afgespoten.

De stalling is overdekt en bevindt zich op een afgesloten terrein, wat middels camera bewaking 24x7 wordt beveiligd.

Maak nu direct een afspraak

 

Check uw SPAM box van de E-mail, wanneer u geen e-mail heeft ontvangen met uw reserveringsnummer.
Heeft u al een afspraak voor de winterstalling willen wij u vriendelijk verzoeken om de huurovereenkomst alvast zoveel als mogelijk in te vullen. Dit bevorderd de doorstroming.

Huurovereenkomst BSW

Boten Service Westland

Tarieven op aanvraag via info@botenstallingwestland.nl